Dr. Organic tannkrem

Naturens egne skatter - innkapslet i Dr. Organic tannkrem

Kokosolje, granateple, aktivt kull eller tea tree olje? Du får natur for alle pengene når du velger tannkrem fra Dr. Organic . Dette er et økologisk sertifisert merke fra England, som i en årrekke har spesialisert seg på å kapsle inn naturens egne skatter i banebrytende formler med respekt for eldgamle tradisjoner.


Hele visjonen er å gi deg skjønnhetsprodukter som ikke skader naturen på noen måte, men kun gir deg velvære fra innsiden og ut.

Dr. Organic har en ganske bred produktportefølje innenfor skjønnhetssegmentet, og hos MundFrisk.no finner du først og fremst produkter som relaterer seg til din personlige munnhygiene, som munnvann og tannkrem.

Tannkremene er basert på naturlige ingredienser som kokosolje, granateple, aktivert kull og tea tree olje. Det aktive karbonet er f.eks. et godt valg hvis du er ute etter en tannkrem med blekende effekt, da kullet skånsomt klarer å trekke flekker vekk fra emaljen, slik at tennene naturlig virker hvitere. Samme effekt får du med variantene som inneholder kokosolje og granateple, som i tillegg til blekeeffekten også bidrar til å rense tennene i dybden.

Er ikke det nok? Da kan du også velge Dr. Organics action tannkrem med en kombinasjon av islandsk sedertre, aloe vera, hestekastanjer og tea tree olje, hvor smaken ikke bare er den klassiske myntesmaken, men en kombinasjon av sitron og mint . Denne spesialvarianten har ikke bare en blekende effekt, men beskytter også mot karies og gingivitt.

Alle produktene fra Dr. Organic er økologisk sertifisert.