Dentadan Tanntråd + Tannpirker

Rengjør mellomrommene effektivt med Dentadan

MundFrisk får nå en internasjonal logoprofil med Dentadan -navnet. Under Dentadans produktsortiment finner du en rekke ulike produkter som renseservietter for tennene, ultramyke tannbørster samt tanntråd og tannpirkere som er spesielt tilpasset spesielle behov.


Tannpirkere og tanntråd er noen av de viktigste hjelpemidlene når du skal begynne å rengjøre mellomrom enten før eller etter tannpuss. Mange typer tannpirkere og tanntråd er ganske like med tanke på design, og det kan derfor også være utrolig vanskelig å skille de ulike merkene fra hverandre.

Dentadan har imidlertid en rekke forskjellige tannpirkere og tanntråd i kategorien, for eksempel loop flosseren, som er spesielt utviklet for å gjøre bruk av tanntråd mye enklere. Den lille løkken er super å plassere rundt tannen, så det blir både raskt og enkelt å trekke matrester vekk fra mellomrommene - i stedet for at du må gå gjennom en mer forseggjort prosess med å vikle tråden rundt fingrene og deretter ha å få plass til å rense tennene med hånden godt på vei inn i munnhulen.

Du kan også finne Dentadan tanntråd med både tykkere og sterkere profil og stive ender, som er designet for effektiv rengjøring av broer og implantater, noe som ellers kan være litt av en utfordring for de fleste.

Vi legger fortløpende til nye produkter i vår Dentadan produktportefølje, så vi kan kun anbefale deg å følge med dersom du ønsker å kombinere den velkjente MundFrisk kvaliteten med ekstra gunstige priser og ulike design. Hos MundFrisk er vi som kjent et hakk bedre, enten du kjøper produkter med MundFrisk eller Dentadan -logoen.

Mangler du noen spesifikke produkter i vårt utvalg? Så kontakt oss gjerne slik at vi sammen kan starte jakten på de ønskede produktene.