Tannkrem fra TePe

TePe - tannkrem med og uten smak

Mint eller ingen smak i det hele tatt?

For mange er det helt naturlig å velge den klassiske smaksatt tannkremen, men det finnes faktisk flere alternativer dersom du enten har problemer med myntesmaken eller har en ekstra sårbar munnhule som følge av sykdom.

Spesielt munntørrhet kan gjøre munnhulen ekstra følsom for sterke smaker som mint , men det finnes heldigvis en løsning for det.

Svenske TePe er et av merkene som sammen med sine mange andre tannpleieprodukter tilbyr tannkrem både med og uten smak.

Variantene uten smak inneholder verken smaksstoffer, skummidler, fargestoffer eller mikroplast.


TePe har mer enn 50 års erfaring og utvikler alle produkter i nært samarbeid med tannleger, og det er derfor stor kompetanse bak alle produktlinjer. Dette gjelder selvsagt også de mer tradisjonelle tannkremene og munnskyllene. Her kan du velge spesialutviklede barnetannkremer samt lavskummende tannkremer med mild smak samt tannkremer og munnvann med smaker som spesifikt motvirker munntørrhet ved hjelp av noen få utvalgte ingredienser.

TePe Pure er et av eksemplene på en tannkrem mot munntørrhet, og den er også vegansk og fri for egg- og melkeallergener.

TePe er dermed et merke du bør undersøke nærmere dersom du lider av munntørrhet. Men produktene passer også for deg med sensitivt tannkjøtt.

Enten du velger din TePe tannkrem med eller uten smak, inneholder den fluor, som er et av de mest effektive midlene mot karies. Er du usikker på om fluor i tannkrem er skadelig? Så les gjerne vår artikkel om fluor i vår artikkelbase slik at du kan føle deg trygg i ditt valg.