TePe tannkrem

TePe - tannpleieprodukter fra andre siden av Øresundsbroen

TePe produkter hentes på den andre siden av Øresundsbroen, nærmere bestemt Malmö, hvor det svenske teamet holder til.

TePe spesialiserer seg ikke på ett bestemt område, men har utviklet et bredt utvalg av tannpleieprodukter som har som mål å understreke hvor viktig daglig tannpleie er for resten av kroppen og dens helse. Slagordet høres også veldig passende ut: «Å bringe sunne smil for livet». Bare noen få minutters daglig pleie kan sørge for at du holder tennene livet ut - og holder resten av kroppen frisk.

Produktlinjene utvikles i nært samarbeid med tannleger, og det legges derfor alltid ned mye forskning på hvert enkelt produkt.


TePe produserer alt fra tannpirkere til ulike tannkremer - og det er nettopp tannkremene og munnvannene fra TePe du finner her på MundFrisk.no , blant annet fra den ultrapopulære Proxident -serien. Tannkremene finnes både med og uten smak, og det er kanskje spesielt verdt å trekke frem sistnevnte variant, da den kan være vanskeligere å finne i lokale butikker.

Smak fra tannkrem kan være en vanskelig mengde for enkeltbrukere, hvis du f.eks. lider av autisme, munntørrhet etter strålebehandling, spiseforstyrrelser og/eller spesielle syndromer som SLS. Derfor har TePe også nettopp utviklet en tannkrem med fluor, men uten smaksstoffer, skummende midler, fargestoffer og mikroplast, slik at den mer sårbare munnhulen beskyttes best mulig.

Er det ikke så mye smaken, men selve munntørrheten som er problemet, er det også mulig å finne munnskyllevæsker med frisk eplesmak som motvirker munntørrhet og spesielt stimulerer spytt takket være den tykkere konsistensen.

TePe er et godt sted å starte reisen hvis du har en ekstra sensitiv munnhule på en eller annen måte.