Biorepair Munnvann

MicroRepair fra BioRepair - munnvann med toppbeskyttelse

Italienske BioRepair har spesialisert seg på en «mikro»-behandling av tennene dine - og mikro refererer til detaljgraden og dermed ikke til en mikroeffekt.

Alle BioRepairs produkter er basert på den spesielle teknologien MicroRepair, som reparerer og beskytter tennene med elementene som naturlig emalje allerede består av: hydroksyapatittkrystaller og dentin (tannvev).


Velger du munnskyllevæsker fra BioRepair , har de en spesiell tetthet som gjør at de enkelte partiklene sitter som hånd i hanske rundt tennene og dermed forlenger effekten. Samtidig som produktet kommer med de spesielle reparerende partiklene for tannemaljen, frigjøres også sink, som er kjent for å ha en antibakteriell effekt. Så du får utmerket beskyttelse, noe som definitivt gjør det verdt å legge til en BioRepair munnvann til daglig munnhygiene.

Munnvann er den ekstra beskyttelsen som hjelper deg med å holde alle rom fri for bakterieansamlinger, som ellers kan bidra til dannelse av plakk og til slutt karies. Munnskyllene kan ofte være mer kosmetiske når de først og fremst har som mål å gi deg ren pust eller en blekende effekt. Her får du derimot et godt eksempel på et terapeutisk munnvann som med sine ingredienser bidrar til å holde munnen ren og dermed forebygge betennelsestilstander. I motsetning til mange andre terapeutiske munnvann, inneholder ikke BioRepairs produkter fluor(id) eller parabener, alkohol eller klorheksidin.

Så les allerede mer om de gunstige effektene du kan oppnå med BioRepair og MicroRepair! Husk at vi selger et bredt utvalg av BioRepair sine produkter, slik at du kan sette sammen en komplett rutine fra det italienske merket.