2D terminalskanner

MundFrisk - nå har vi også din nye håndterminal/PDA-skanner

Sortimentet hos MundFrisk er i kontinuerlig utvikling, og vi selger produkter til både privatpersoner og bedrifter. Her kan vi bare nevne våre håndterminaler/PDA-skannere, som er perfekte for deg som trenger å holde styr på varelageret eller butikkinventar. Håndterminalen din hjelper deg bl.a ved å skanne strekkoder, sjekke hvor mange varer som er igjen på lager, og du kan (om)bestille varer på et blunk.

Det begynner absolutt å gi mening hvorfor PDA dekker begrepet Personal Digital Assistant og hvorfor den multifunksjonelle enheten er så uunnværlig for mange brukere.

I dag finnes det en mengde forskjellige håndholdte terminaler, hver med sine egne egenskaper. Du kan f.eks. velg mellom egenskaper som 1D og 2D, som indikerer hvor komplekse strekkoder terminalen kan lese, akkurat som du kan f.eks. kan velge mellom funksjoner som tastatur eller berøringsskjerm.

På MundFrisk.no finner du din håndterminal/PDA-skanner med berøringsskjerm og pistolgrep, slik at du kan skape god ergonomi i ditt daglige arbeid og lese ønsket data på et blunk. Skanneren kan også lese både 1D- og 2D-koder.

Kort sagt, du er dekket på et bredt spekter av områder.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby deg i kategorien, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte. Dette gjelder selvsagt også dersom du trenger hjelp til å sette opp en B2B-konto hos MundFrisk .