Rapid White tannkrem

Fjern raskt skjemmende flekker med Rapid White tannkrem

Det er nok av fallgruver i hverdagen når det kommer til gule avleiringer på tennene. Syre fra frukt, garvesyre fra vin og organiske fargestoffer fra f.eks. tomater og misfarging fra tobakk og kaffe er bare noen av de mange synderne som kan være vanskelig å unngå helt. Det kan derfor være greit å være forberedt på eventuelle stygge avleiringer ved å investere i tannblekingsprodukter - og du har mange muligheter.

Rapid White er et av selskapene som har spesialisert seg på tannblekingsprodukter til hjemmebruk, og de enkelte produktene kan brukes enkeltvis eller kombinert med tannblekingstannkremene slik at du opprettholder full effekt.


Hos MundFrisk.no finner du bl.a. Rapid White -tannkremene Daily White Care og Rapid Express White . Begge produktene er super mot ulike belegg, men uten å skade emaljen.

Tannkremene inneholder silika, som er med på å gi blekeeffekten, som sees relativt raskt, avhengig av hvor vanskelige beleggene er. På den annen side inneholder ikke produktene fra Rapid White peroksid som mange andre lignende produkter.

Hydrogenperoksid er en kjent type peroksid og brukes både til desinfeksjon og bleking.

Er du interessert i tannbleking til hjemmebruk er Rapid White et utmerket valg på grunn av deres store kompetanse på området - og produktene tar hensyn til en rekke ulike behov, enten du er nybegynner eller allerede har erfaring med å bleke dine tenner selv.

Du må imidlertid alltid være klar over at tannblekingsprodukter ikke alltid er kompatible med alvorlige tannkjøttproblemer, implantater og ulike helsetilstander som graviditet, hvor tennene ofte kan være ekstra utsatt. Det er derfor spesielt viktig at du følger alle produsentens spesifikke instruksjoner.