Chew Folk Tyggegummi

Chew Folk - glem syntetisk plast i tyggegummi

Deilig smak, naturlig og sukkerfri? Dette er de tre gode nyhetene du kan se frem til med valget av Chew Folk tyggegummi, som er et svensk produkt som kommer fra egen fabrikk i Stockholm.


Chew Folk tyggegummi er 100 % plastfritt. Plast brukes veldig ofte i vanlige tyggegummityper, nærmere bestemt til tyggegummibasen - og det er den "tyggegummiklatten" som er noe som ofte blir utelatt i naturen, derfor kan det ha en skadelig effekt på flere nivåer. Syntetisk plast brytes vanligvis først ned etter 100 år. Det er nettopp derfor Chew Folk har valgt et biologisk nedbrytbart produkt, uten plast.

Chew Folks tyggegummi inneholder heller ikke sukker, men er i stedet søtet med naturlig xylitol. Den er perfekt for både de som ønsker å redusere sukkerforbruket og de som er diabetikere.

Tyggegummien er for tiden lansert i tre forskjellige smaker, og de er alle tilgjengelige på MundFrisk.no . Peppermynten er perfekt for de som ønsker den friske smaken med et ekstra kick. Kombinasjonen jordbær/hyllebær gir deg en deilig sommerfølelse med en søt vri, mens sitron/ingefær gir deg en perfekt blanding av krydret og syrlig. Så kanskje du burde prøve litt av hvert?

Med Chew Folk kan du tygge med god samvittighet!