Snoreeze

Snoreeze - vink farvel til "snorketreet" hjemme

Er du «snorketreet» som kan vekke resten av familien natt etter natt? Da er det absolutt verdt å vurdere om du kan gjøre noe med snorkingen din med relativt enkle midler.

Hvis du vil vite mer om hva som praktisk talt utløser snorking, kan du med fordel lese vår artikkel om emnet. Det kan være en lang rekke ulike årsaker, derfor kan det også være ganske forskjellig hva som faktisk fungerer i dagens situasjon. Derfor må du kanskje også prøve forskjellige produkter.


Et godt utgangspunkt kan være den engelske produsenten Snoreeze , som har lansert flere ulike snorkeprodukter med stor suksess siden 1998. Produktutvalget omfatter bl.a. nesespray og munnstrimler som har til hensikt å åpne luftveiene og redusere vibrasjonene som utløser snorkelydene. Det er nettopp fordi kroppen slapper av under søvnen at luftveiene blir innsnevret.

Et av Snoreze sine hovedprodukter er munnstrips som legges opp mot ganen, hvoretter de løses opp via en time-release formel. Tanken er at de smører baksiden av halsen slik at snorking lindres over de 8 timene du sover om natten.

Formelen er basert på naturlige ingredienser og anbefales spesielt for "hverdagssnorking".

Trenger du ekstra hjelp kan munnstripsene kombineres med andre produkter i Snoreeze -serien som bittskinnen og halssprayen. Det er imidlertid kun de orale stripene som for tiden selges her på MundFrisk.no . Men i tillegg til Snoreeze har vi et stort antall lignende snorkeprodukter. Er du i tvil om hva du skal velge, er vi alltid glade for å gi deg råd før kjøpet.