Foramen tannbørster

Foramen tannbørster - passer tannkjøttet ekstra godt

Selvfølgelig vet du det alt for godt - den harde tannbørsten som river og river i tannkjøttet slik at det mykner igjen og igjen. Kanskje du til og med har fått en kommentar eller to fra tannlegen din om skadet tannemalje etter å ha pusset for hardt.


Som du vet kan problemer løses, og spanske Foramen tilbyr deg flere tannbørsteserier designet med avrundede børstehoder som er ikke-slipende. Dette gjelder blant annet for 30-serien, som vi selger her på MundFrisk.no . I tillegg til formen er den også utformet med nøye plasserte filamenter som treffer presist i spaltene, slik at du får fjernet all nødvendig plakk. Tannbørstene i serien er også designet med fleksibel hals, slik at du ikke risikerer å legge for mye press når du pusser tennene.

Resultatet er at du skåner tannkjøttet så mye som mulig, samtidig som du holder plakk i sjakk. Ønsker du å oppgradere munnhygienen kan du gjøre det med både munnvann , tannkrem og gap børster fra Foramen . Vi har en rekke produktalternativer i alle kategorier, så sjekk dem ut i dag.

Foramen er et spansk merke dedikert til å utvikle tannpleieprodukter, og de har eksistert siden 1918. I dag selges produktene til mer enn 40 land, og Foramen utvikler også produkter for private merker. Samtidig er det en bedrift som hele tiden ser et stort potensial i produktutvikling og har derfor kontinuerlig investert i maskiner for utvikling av enda mer innovative løsninger.