Foramen Munnvann

Foramen munnvann - skyll munnen med jordbær eller urter

30 sekunder. Det er alt du trenger for å gurgle med munnvannet fra Foramen . Det er et spansk tannpleiemerke som i dag eksporterer produktene sine til mer enn 40 land og har vært på markedet siden 1918.

Det spesielle blikket for kvalitet har vært nøkkelen til den store markedssuksessen.


Her på MundFrisk.no kan du handle en hel serie av Foramens produkter, enten du trenger ny tannkrem, tannbørste, mellomromsbørster eller munnvann . Du kan selvfølgelig også kombinere produktene som et komplett sett, slik at du får full effekt av din daglige munnhygienerutine.

Det er mye deilig i ingredienslistene hos Foramen . Barnas munnvann er f.eks. med jordbærsmak, så det frister kanskje litt mer hjemme på baderomshyllen. Ja, selv den røde fargen i den gjennomsiktige flasken minner litt om juice - denne blandingen må imidlertid ikke svelges.

Juniorvarianten kan brukes helt opp til barn i 3-årsalderen og den bidrar til å motvirke plakk og styrke tannemaljen.

Andre munnvannsprodukter fra Foramen inkluderer f.eks. den litt spesielle varianten Night Protection , som er designet spesielt for å beskytte tennene om natten, derfor er effekten også lengre. Siden munnvannet når bedre inn i mellomrommene unngår du bakterieopphopning og deretter karies og svovelforbindelser som kan gi dårlig ånde. Du kan også velge andre versjoner som matcher tannkremene fra Foramen . Dette gjelder for eksempel Foramen Urtemunnvann som er bygget rundt urter.

Så hva velger du?