Foramen Interspace børster

Foramen mellomromsbørster i flere unike størrelser

Interdentalbørster er de små børstene som du flytter inn og ut av mellomrommene for å fjerne den siste mengden smuss som tannbørsten ikke ble kvitt.

De kan virke ganske stygge når du holder dem i hånden, men de har stor innvirkning på din personlige munnhygiene. Det er vanligvis nettopp i mellomrommene at mange små, lumske bakterier gjemmer seg - og når de først får lov til å trives i disse utmerkede miljøene, oppstår det snart ganske mange ansamlinger som kan utløse karies, plakk og gingivitt.


Spanske Foramen er et kjent navn i tannpleiebransjen og har vært med siden 1918, derfor er kompetansen også stor innenfor de enkelte produktkategoriene.

Spaltebørstene fra Foramen er ganske klassiske i utformingen og har dermed en fleksibel hals som gjør det enkelt å komme inn i de ønskede spaltene. Når du kjøper avstandsbørster, må du alltid være oppmerksom på å velge riktig størrelse. Det skal være litt motstand når du fører dem inn i gapet, men du skal ikke presse for hardt.

Det vanlige størrelsesområdet for gap børster er i området 0,40-1,50 (tilsvarer ISO størrelser 0-8), men ikke alle merker produserer gap børster i alle størrelser. De typiske størrelsene er i mellomområdet.

Hos Foramen kan du velge dine gap børster i de litt større størrelsene 0,9 mm og 1,1 mm. Perfekt valg for deg med tannregulering eller ulike implantater.