Natura Siberica tannkrem

Natura Siberica - tannkrem med sibirsk preg

Hos MundFrisk.no kan du handle en rekke tannkremer fra Natura Siberica, som har den spesielle egenskapen å blande kjente ingredienser med et bredt utvalg av sibirske urter og planter, som er kjent for sin evne til å overleve i et svært tøft klima.


Teamet på Natura Siberica har utnyttet de mange aktive stoffene til å lage et bredt spekter av spennende formler som tilfører ekstra juice og kraft til allerede velfungerende produkter. Som Natura Siberica sier det selv: Gjør deg klar for et "isbrytende smile ".

Vi kan f.eks. tilby deg vår Natura Siberica Siberian Pearl tannkrem, hvor de sibirske ville urter og organiske planter spiller mot hvit leire, som hjelper til med å fjerne gule avleiringer og plakk ansamlinger fra tennene. De vil derfor også fremstå som hvitere. Den russiske urten Baikal slolomnik er også med på å gi tannkremen en betennelsesdempende effekt; den har vært brukt som medisinplante i århundrer, bl.a. ved luftveisproblemer.

Mens flere barnetannkremer fra Natura Siberica har en fristende bærsmak, har voksenversjonene en mer klassisk mintsmak. Dette kommer imidlertid fra et patentert Physcool®-molekyl fra peppermynteblader, og derfor kan du forvente ekstra friskhet.

Ønsker du å vite enda mer om Natura Siberica sine produkter, anbefaler vi at du umiddelbart går inn og leser mer om de enkelte produktene og deres spennende formelsammensetninger.