Natura Siberica

Natura Siberica - med urkraften til sibirske urter og planter

Sibir er kjent som et tøft klima, hvor det krever en helt spesiell viljestyrke hvis du vil overleve i de tøffe omgivelsene. Derfor er det bare åpenbart at både urter og planter gjennom årene har utviklet ekstremt sterke antioksidantegenskaper og et ekstra antall aktive stoffer som er unike for området.


Natura Siberica er et av merkene som drar nytte av den sibirske klokkens genuine kraft for sine mange kosmetiske og tannpleieprodukter à la tannkrem. De enkelte ingrediensene er alle håndplukket i Sibir, hvoretter de tas inn til en nøye sjekk i Natura Sibericas eget laboratorium. Her er en del av prosessen også å undersøke hvordan man kan bruke urtene og planteingrediensene på nye måter. Natura Siberica har også utviklet sitt eget sibirske gårdsmiljø, hvor det kontinuerlig dyrkes en rekke sjeldne planter fra området, slik at det kan forskes enda større.

Produktene fra Natura Siberica har oppnådd en rekke internasjonale sertifiseringer som Ecocert og Cosmos Standard, som stiller svært strenge krav til produsenten og de økologiske standardene. Samtidig har produktene også vunnet en rekke priser som f.eks Beste grønne kosmetikk i land som Italia og Frankrike.

Hos MundFrisk.no kan du bokstavelig talt smake Sibir når du velger en av tannkremene fra Natura Siberica. De finnes for både barn og voksne, og her blir du kjent med urtene og plantene samlet fra Sibir, men også klassikere som hvit leire, havsalt, trollhassel og vill geranium, som hjelper deg å oppnå effektiv rens og vakker pust.

Tannkremene for barn har en forfriskende bærsmak tilsatt, mens voksentannkremene har den mer klassiske myntesmaken.