Biorepair tanntråd og tannpirkere

BioRepair - tanntråd fullpakket med mye teknologi

Om du foretrekker å bruke tanntråd eller mellomromsbørster er litt av en smakssak; kanskje du faktisk foretrekker å variere mellom dem. Uansett bør du bruke en av delene som et supplement til tannbørsten, da du fanger opp enda flere bakterier her enn bare å pusse tennene, spesielt i mellomrommene der det vanligvis gjemmer seg mye bakterier.


Hvis du velger et merke som BioRepair , kan du til og med dra nytte av enda flere teknologier enn med de helt vanlige typene mellomromsbørster og tanntråd. Så hvorfor ikke gi tennene den ekstra dosen kjærlighet når du uansett skal begynne med enten mellomromsbørsten eller tanntråden?

BioRepair er et italiensk merke som har utviklet MicroRepair-teknologien, som nå brukes i både deres tannkremer, tanntråd og mellomromsbørster. Det er en teknologi som remineraliserer tannemaljen med sine egne komponenter hydroksyapatittkrystaller og dentin.

Tanntråden fra BioRepair inneholder som nevnt MicroRepair-partikler. Den har også bakteriostatiske egenskaper takket være en selvrensende polymerteknologi. Du får derfor hjelp til både å rense og holde tennene dine sterke.

BioRepairs tanntråd har imidlertid en annen vinnende funksjon. Den har en spesialutviklet flat seksjon slik at den glir enda lettere inn i svært trange rom.

Husk at du alltid med fordel kan kombinere flere BioRepair -produkter slik at du får en optimal effekt av de ulike teknologiene. Vi gir deg gjerne ytterligere råd dersom du ønsker å vite mer om hvordan BioRepairs teknologier kan gjøre underverker for din tannhygiene.