Biorepair tannkrem

BioRepair - med tannkrem som reparerer tannemaljen

BioRepair er et italiensk merke som har blitt spesielt kjent for sin tannkrem med MicroRepair-teknologi. Merket har vært på markedet siden 2006 og deres MicroRepair-tannkremer har vært banebrytende for markedet, da de reparerer tannemaljen med emaljens egne midler - hydroksyapatittkrystaller og dentin. Mens dentin (tannbein) er en benlignende masse under emaljen, består hoveddelen av emaljen av hydroksyapatittkrystaller (mineral).


Takket være MicroRepair-tannkremer med hydroksyapatittkrystaller vil krystallene i formelen kunne binde seg kjemisk til den skadede emaljen, og det er ikke behov for noen lim. Resultatet er at mindre skader på emaljen vil kunne repareres.

Emaljeskader kan skyldes flere forskjellige ting, som syreangrep etter inntak av f.eks. brus, gnissende tenner, sjokk, sykdom eller rett og slett dårlig munnhygiene. Emaljen er det harde beskyttende laget på tannens overflate, og dersom emaljen svekkes kan det også gi en svekkelse av selve tannen, da den ikke tåler samme grad av slitasje som før.

Det kan derfor være til stor hjelp å benytte seg av tannkremene fra BioRepair . Det er selvsagt verdt å understreke at tannkremen kun kan reparere mindre skader, derfor bør tannlegen alltid oppsøkes dersom skaden er mer omfattende.

Hos MundFrisk.no kan du enkelt og raskt handle BioRepairs tannkremer. I tillegg til den remineraliserende effekten, effektiv rens og herlig duft, kommer tannkremene også med ulike effekter som bleking og forebygging mot frostskader ved inntak av f.eks. kalde drinker.

Husk at du også kan ha nytte av å supplere med både tanntråd og mellomromsbørster fra BioRepair , som er basert på samme nøye forskning som tannkremene.