Biorepair Interspace-børster

Bakteriostatiske gap børster fra BioRepair

BioRepair er den italienske produsenten som har etablert sitt navn på markedet takket være MicroRepair-teknologien. En teknologi som reparerer tannemaljen med egne komponenter som hydroksyapatittkrystaller og dentin.


Teknologien brukes hovedsakelig til tannkremene, men brukes også til mellomromsbørstene fra samme merke, da de er bygget med MicroRepair-partikler i sin konstruksjon - og dette er nyskapende. De er også bygget med bakteriostatiske egenskaper takket være en selvrensende polymerteknologi. Bakteriostatisk er en definisjon på at mellomromsbørstene ikke dreper bakteriene (fordi det er både gode og dårlige bakterier i munnhulen), men rett og slett hemmer veksten deres slik at de ikke samler seg og senere danner plakk.

Du får derfor optimal beskyttelse av tennene på alle måter.

Mellomromsbørstene fra BioRepair er også super slitesterke, da de er bygget med en stålkjerne, men dekket av polyuretan, slik at tannkjøttet ikke frynser under bruk.

Ønsker du å remineralisere tannemaljen og dermed styrke tennene, er det fornuftig å bruke både BioRepair sine mellomromsbørster og tannkremer, slik at du får full effekt.

BioRepair sine produkter er spesielt egnet for mindre emaljeskader som kan oppstå etter syreangrep, men også når du ikke har vært for flittig med tannbørsten. Ulike sykdomstilfeller kan også være ekstra harde for tennene. Det er altså et produkt som faktisk har bred virkning og kan forhindre enda større skader på tennene.