Biorepair

BioRepair - med verdensnyhetene MicroRepair

Hos MundFrisk.no elsker vi de banebrytende produktene som bidrar til å gi deg et nytt "tak" på munnhygiene, slik at du kan optimere dine daglige rutiner.

BioRepair er et italiensk merke bak den banebrytende teknologien MicroRepair. En teknologi som, som den første på verdensbasis, hjelper til med å reparere tannemaljen. MicroRepair er bygget rundt en blanding mellom hydroksyapatittkrystaller og dentin (tannvev). Det spesielle med hydroksyapatittkrystaller er at det er mineralet som utgjør 90 % av tannemaljen. Når du velger f.eks. en tannkrem med hydroksyapatittkrystaller, vil krystallene kunne binde seg kjemisk til den skadede emaljen uten bruk av lim og dermed reparere den.


Teknologien er et resultat av ekstremt grundig forskning utført av italienske BioRepair , som så dagens lys tilbake i 2006. Forskningen har bl.a. lyktes i å nærstudere både de kjemiske og biologiske egenskapene til de enkelte mineraliseringsprosessene.

BioRepair har også valgt å fremme en mer naturlig tilnærming til tannpleie, og tannkremene i produktutvalget inneholder dermed verken fluor eller andre skadelige kjemikalier.

Hos MundFrisk.no kan du nå selv teste effekten av BioRepair , da vi bl.a. selger et større utvalg italienske tannkremer. Vær oppmerksom på at de finnes i forskjellige kategorier, f.eks. for ekstra sensitive tenner og total beskyttelse. Du er alltid velkommen til å spørre oss om råd dersom du trenger hjelp.

Som alltid må selv de beste tannkremene suppleres med både tanntråd og interdentalbørster - og du finner det hele under BioRepairs produktsortiment her på MundFrisk.no .