Parodontax Interspace børster

Mellomromsbørster fra eksperten på blødende tannkjøtt - Parodontax

Hos MundFrisk.no kan du kjøpe forskjellige varianter av gap børster, avhengig av hvilken type du trenger. Det er derfor helt naturlig at det er flere produkter fra Parodontax i vårt velassorterte utvalg av mellomromsbørster.

Det engelske merket har i flere år hatt tannkjøtt som sitt store spesialistområde, derfor har de også profilert seg som «The Gum Experts».


Tannkjøttet ditt avslører mye, fordi sunt tannkjøtt, som du vet, ikke blør. Så hvis du lider av blødende tannkjøtt, er det noe galt. Det kan være forårsaket av alt fra plakkoppbygging til faktisk gingivitt. Derfor er også Parodontax ' produkter utviklet for å kunne behandle sårt og blødende tannkjøtt, som på sikt kan ende opp med å skade tennene.

Hvis du vil forebygge tannkjøttproblemer, er det ideelt å velge mellomromsbørster som et supplement til tannpuss. De hjelper deg med å fange opp alt skitten som tannbørsten selv ikke får tak i - og det kan være ganske mye bakterier i de små mellomrommene mellom tennene. I følge Parodontax sine egne beregninger kan du rengjøre et område som er opptil 40 % større når du velger å bruke mellomromsbørstene deres.

Vi tilbyr Parodontax mellomromsbørster i flere størrelser. De er ulik flere andre plastfrie rombørster ved at det lille skaftet er laget av en type bioplast, akkurat som selve børstene også er laget av fornybare ressurser.

Spaltebørstene kommer med små praktiske hetter slik at du kan ta dem med hvor som helst.