Pasta del Capitano Munnvann

Pasta del Capitano munnvann - ta kapteinens rolle i kampen mot plakett!

Scenen er satt: Den italienske kapteinen har klatret opp på skipet sitt og målet er nå å oversvømme munnhulen med et helt fantastisk munnvann som ikke etterlater spor av plakk.

Pasta del Capitano er et italiensk familiemerke som har vært i virksomhet siden 1905, og har utelukkende omhandlet tannpleieprodukter. Produktspekteret omfatter bl.a. munnvann , tannkrem og tanntråd, som alle selges her på MundFrisk.no .


Produktene er utviklet av Ciccarelli-familien med like deler lidenskap og like deler innovasjon. Pasta del Capitano er spesielt kjent for sin bruk av sinkbaserte molekyler som er spesielt effektive mot plakk og fjerner behovet for mer skadelige ingredienser som SLS. parabener og konserveringsmidler med formaldehyd, og formelen inneholder ikke alkohol.

I tillegg har det italienske teamet også gjort seg bemerket med lanseringen av deres organisk sertifiserte mynte, som bidrar til den friske pusten.

Munnvannet fra Pasta del Capitano inneholder imidlertid også en lang rekke andre ingredienser som i tillegg til å bekjempe plakk bidrar til å roe ned tannkjøttvevet og bekjempe betennelser. Kort fortalt er det en ekstra beskyttelse i tannpleierutinen din, og den krever kun at du gurgler veldig kort to ganger om dagen.

Munnvannet fra Pasta del Capitano er lansert for både barn og voksne - barneversjonen er selvsagt prydet med den glade italienske kapteinen om bord på skipet sitt som et ekstra blikkfang. Munnvannet er forresten også ekstra bra for deg som bruker tannregulering og derfor synes det er vanskeligere å rengjøre overflatene på tennene helt ned.