Pasta del Capitano tannkrem

Pasta del Capitano - tannkrem med sinkbaserte molekyler mot plakk

En ting er å være flink med tannbørsten i kampen mot plakk, men det er ikke alltid nok. Noen ganger må du også velge en tannkrem som gir deg den ekstra hjelpende hånden.

Den kommer fra italienske hender, nærmere bestemt Pasta del Capitano , som har blitt spesielt kjent for sine tannkremer.


Siden 1905 har det italienske familieteamet utviklet innovative produkter med stor omsorg for håndverket, og det sies med stor kjærlighet i stemmen at formelen først og fremst består av farmasøytisk strenghet, sørlandsk lidenskap og høy kvalitetssans.

Går vi litt nærmere inn på tannkremformlene, består de av bl.a. sinkbaserte molekyler, og det er nettopp disse som er spesielt effektive mot plakk. Sinkmolekylene har også eliminert behovet for SLS, parabener og konserveringsmidler med formaldehyd - kort sagt alt du ikke vil ha i tannkremen din.

Vi selger flere varianter av tannkremen fra Pasta del Capitano ; den er tilgjengelig både i klassiske rør og i reisesett.

Når du kjøper disse tannkremene drar du også nytte av bl.a fluorsalter som bidrar til å remineralisere tannemaljen, akkurat som en organisk sertifisert mynte er med på å gi deg en fin frisk smak.

Hvis du forelsker deg i Pasta del Capitano sine produkter, kan du glede deg over at vi selger både tannkrem, munnvann og tanntråd fra det italienske merket. Så hvorfor ikke sette sammen ditt helt eget italienske sett?