NaturaBIO tannkrem

Finn økologiske tannkremer fra NaturaBIO Cosmetics

Mange merker prøver å oppnå økologiske sertifiseringer for ulike kosmetiske produkter, men ikke alle når målet på grunn av de strenge kravene. Så er det på den annen side også merkene som klarer å oppnå selv de mest vanskelig tilgjengelige sertifiseringene på feltet.

NaturaBIO Cosmetics har bl.a. fikk Ecocert Cosmos Organic sertifiseringen.


Det garanterer deg at du får tannkrem som er 100 % økologisk. Økologisk sertifisering er en god pekepinn for deg som vil se deg trygt rundt tannkrem med f.eks. parabener, skadelige kjemikalier og kunstige fargestoffer. Tannkremene finnes også både med og uten fluor, så du kan ta et aktivt valg om du vil ha det ene eller det andre.

Både fordeler og ulemper med fluor i tannkrem kan nevnes - du kan lese mye mer om emnet her på MundFrisk.no under vår artikkelseksjon. Samlet sett er fluor ikke skadelig på grunn av de lave mengdene, og det er spesielt effektivt for å bekjempe plakk. Noen forbrukere foretrekker imidlertid å velge bort fluorinntak helt, da langtidseffekten i større mengder fortsatt studeres.

De økologiske tannkremene fra NaturaBIO Cosmetics finnes i en rekke smaker, så du kan fritt velge om du f.eks. bør være jordbær- eller banansmaken som blir fremtredende når du går til kamp mot bakteriene.

Kjøp din NaturaBIO Cosmetics tannkrem her på MundFrisk.no !