NaturaBIO Cosmetics

NaturaBIO Cosmetics - tro på naturens egen kraft

Spør du spanske NaturaBIO Cosmetics , er det absolutt ingen grunn til ikke å ville satse på økologiske og naturlige tannpleie-/skjønnhetsprodukter. Det spanske laget tror fullt og fast på naturens kraft i sin reneste form. Derfor har de i løpet av de siste 20 årene bevisst valgt å utvikle et større produktspekter innenfor tannpleie- og skjønnhetssegmentet uten bruk av stoffer som parabener, kunstige fargestoffer og skadelige kjemikalier.

Produktene har oppnådd flere vanskelige sertifiseringer. Dette inkluderer bl.a. Ecocert Cosmos Organic -sertifisering.


Et godt sted å starte NaturaBIO Cosmetics reisen er ved å velge en av de mange tannkremene i sortimentet her på MundFrisk.no . De finnes både for barn og voksne, akkurat som de finnes både med og uten fluor.

Det er også flere valg når det kommer til smakene. Det er derfor helt opp til deg om det skal være en jordbærtannkrem, eller om du er klar til å pusse tennene med mint , banan eller aktivt kull i stedet.

Tannkremene er selvfølgelig ikke bare med på å gi deg frisk pust. De bidrar også til å styrke både emalje og tannkjøtt, samt forebygge karies.

NaturaBIO Cosmetics er bare en av mange organiske tannkremer her på MundFrisk.no . Trenger du råd om hva du skal velge, er du alltid velkommen til å spørre vår kundeservice om råd.