Vegansk tannkrem

Finn din veganske tannkrem på MundFrisk.no

Har du valgt å praktisere en 100% vegansk livsstil? Eller foretrekker du rett og slett de renere naturproduktene som ikke er fullpakket med mange ingredienser som skader miljøet på lang sikt? Da kan du med fordel velge en vegansk tannkrem fra det velassorterte utvalget her på MundFrisk.no . Vi har rett og slett alle tannkremene du vanligvis ikke finner i det lokale supermarkedet.


Velger du en vegansk tannkrem er den uten noen form for animalske produkter eller animalske biprodukter. Animalske produkter kan telle alt fra bivoks til gelatin og honning.

I stedet for de animalske produktene er veganske tannkremer basert på plantebaserte ingredienser som urter. Et av våre mest fremtredende merker innenfor kategorien vegansk tannkrem er Himalaya Wellness . Tannkremene deres er basert nettopp på urteekstrakter og gir opptil 12 timers beskyttelse mot bakterier, akkurat som du får hjelp til å styrke både emaljen og tannkjøttet.

Ideen om velvære er avgjørende for Himalaya Wellness , som hyller den indiske helbredende praksisen Ayurveda, der kroppen blir sett på som en helhetlig enhet. Det handler derfor om å holde kropp, sjel og sinn i balanse - og her spiller elementer som urter en sentral rolle.

Plantenzymer er også inkludert i formlene hos Himalaya Wellness , dette gjelder f.eks. for munnvannet fra merket. Mer spesifikt er planter som papaya og ananas inkludert.

Ønsker du å vite mer om våre veganske tannkremer, er du alltid velkommen til å kontakte oss for ytterligere råd om de enkelte produktene. Vårt kundeserviceteam kan også hjelpe deg med å sette sammen ulike pakker hvis du f.eks. vil kombinere tannkrem og munnvann slik at du får full effekt av de respektive produktene.