Himalaya Munnvann

Himalaya Wellness - skyll munnen i både papaya og ananas

Munnvann trenger ikke på noen måte ha en kjedelig og lettere syntetisk smak - du kan i stedet gi den et eksotisk preg takket være papaya og ananas med merket Himalaya Wellness .

Det beste av alt er imidlertid at du får 12 timers effektiv beskyttelse mot bakterier bare ved å gurgle i bare 30 sekunder. Mens andre munnvann kan brenne seg litt på tungen, får du her en alkoholfri formel som gir deg kun en frisk myntesmak.


Himalaya Wellness har vært en stor aktør innen tannpleie siden 1930-tallet, og spesielt urter har vært den fremtredende ingrediensen i de mange formlene som ble lansert siden den gang. Med en forkjærlighet for den indiske troen Ayurveda, naturlige urter og andre naturlige preparater, er målet å gi tennene dine - og dermed resten av kroppen - en fantastisk velværeopplevelse som kombinerer det hyggelige med det nyttige.

Så her får du bokstavelig talt en smak for naturen.

Du bør passe på at du får full effekt av Himalaya Wellness ' munnvann ved å kombinere den med en av tannkremene fra samme merke.

Tannkremene er basert på de nevnte naturlige urtene og bidrar til å holde både tenner og tannkjøtt sunt, slik at du både unngår karies og blødninger og ømt tannkjøtt. Vi anbefaler på det sterkeste at du går inn og leser produktbeskrivelsen til de enkelte tannkremene, slik at du får en ide om hvordan de kan hjelpe deg. Kanskje er du f.eks. litt for trist over kaffeflekkene som har satt seg som gule flekker på tennene. Her kan du med fordel gå inn og velge en tannkrem med blekende effekt.