Fittydent

Fittydent proteselim - motstandsdyktig mot spytt

Har du mistet tenner i enten over- eller undermunnen kan det først og fremst påvirke evnen til å tygge, men du kan også bli påvirket psykisk, derfor kan du prøve å smile litt mindre. Heldigvis finnes det i dag utrolig mange løsninger på problemet; tannimplantater, broer og andre lignende inngrep, samt et bredt utvalg av uttakbare proteser.


En av ulempene med avtakbare proteser er at de kan ha en tendens til å glide litt, spesielt når spyttet sakte løser opp limet.

Det østerrikske selskapet Fittydent har imidlertid lansert en ny serie lim for proteser som, som de første produktene på markedet, er vannløselige. Limet vaskes dermed ikke bort på grunn av spytt eller når du spiser og drikker. Du kan derfor bruke protesene dine med trygghet om at de ikke sklir rundt i munnen - og dette skaper også mye større selvtillit i hverdagen.

På MundFrisk.no kan du finne flere produkter fra Fittydent serien. Dette inkluderer bl.a. den spesialutviklede tapen for underkjeveproteser, ProFast Superfixativ proteselim og rengjøringstablettene for å fjerne limet fra protesen. Hvis du vil oppleve all hypen rundt Fittydents proteselim, bør du umiddelbart handle produktene her på MundFrisk.no .

Fittydents Denture Adhesive System er utviklet i nært samarbeid med tannleger, og det startet som et lite gründereventyr på det østerrikske markedet. I dag har produktene imidlertid nådd over 60 land verden over og kan sies å være en verdensomspennende suksess.