Fittydent proteseprodukter

Finn Fittydents banebrytende proteselim på MundFrisk.no

Kanskje du allerede har hørt om Austrian Fittydent og deres revolusjonerende proteselim fra serien Denture Adhesive System.

Ellers kan du her på MundFrisk.no få den perfekte presentasjonen, da vi selger både Fittydents spesialutviklede tape for underkjeveproteser, ProFast Superfixativ proteselim og rensetablettene som hjelper til med å fjerne lim fra protesen.


Så hvorfor er det verdt å investere i Fittydents proteseprodukter?

Spesielt proteselimet fra Fittydent har fått mye omtale på verdensmarkedet, da det er vanntett, i motsetning til konkurrerende produkter. Det betyr at det er mye vanskeligere for protesene dine å løsne, selv om du produserer mye spytt eller spiser og drikker. Du trenger derfor ikke bekymre deg for at den sklir heller.

Når man bare får satt inn uttakbare proteser, er det ofte som erstatning for bl.a. manglende tenner - noe som kan påvirke både evnen til å tygge og det kosmetiske aspektet. Derfor bør du også kunne stole på at protesen din holder seg på plass i alle situasjoner.

I dag lagerføres Fittydents produkter i mer enn 60 land.

Har du flere ulike proteser eller alternativer i form av implantater og broer, kan du her på MundFrisk.no alltid finne rengjøringsproduktene og spesialtannkremene som bidrar til å opprettholde optimal tannpleie, uavhengig av de vanskeligere forholdene. Du kan også se nærmere på munnvannene våre, som skyller rommene med høyt vanntrykk og holder dem fri for bakterier.

Er du i tvil om hva du skal velge i akkurat din situasjon, er vi alltid klare til å gi deg råd.