Australian Bodycare Munnvann

Australian Bodycare munnvann - kjenn kraften til Tea Tree Oil

Når du handler produkter fra Australian Bodycare her på MundFrisk.no , får du på førstehånd oppleve effekten av Tea Tree Oil , som er hovedingrediensen i alle produkter fra det danske merket.


Opprinnelsen til Tea Tree Oil er australsk og har vært kjent i årtusener, da Australias urbefolkning - aboriginals - brukte den naturlige oljen som medisinplante for sårheling etc. Oljen er utvunnet fra bladene til Melaleuca Alternifolia-treet og inneholder ingen mindre enn 150 ingredienser som til sammen bidrar til å gi en antiseptisk effekt, uten å ødelegge den naturlige bakteriefloraen.

Så det er rett og slett naturlig kraft for alle pengene.

Tea Tree Oil har vært gjenstand for en rekke studier gjennom årene, både med tanke på flere medisinske sammenhenger og for den mer problemløsende hudpleien som Australian Bodycare eksemplifiserer. Effekten av Tea Tree Oil i seg selv er derfor godt dokumentert.

Australian Bodycare har inkorporert Tea Tree Oil i alle produkter, inkludert i munnvann deres som selges her på MundFrisk.no . Du kan også kombinere med både munngeleen og tannkremen fra samme serie.

Munnvannet er ideelt som en daglig beskyttelse; du kan bruke den som en oppfriskning for frisk pust, men også som en faktisk behandling for tannkjøttbetennelse og munntrøst. Det er nettopp her du vil ha stor nytte av Tea Tree Oils antibakterielle effekt.

Merk at produktet kan brukes fra 6 år og oppover. Vær i tillegg alltid oppmerksom på å følge produsentens anbefalinger. Som utgangspunkt bør du gurgle i ca. 1 minutt, deretter må du unngå å spise de neste 30 minuttene.

Så ta opp kampen mot plakk med Australian Bodycare - plakk kan forårsake både dårlig ånde, blødende tannkjøtt og faktisk gingivitt. Så tenk på hva 1 minutt med gurgling kan gjøre for din personlige munnhygiene.