Australian Bodycare Tannkrem

Australian Bodycare tannkrem - Tea Tree Oil for blødende tannkjøtt

Lider du ofte av blødende tannkjøtt? Sliter du fra tid til annen med sopp på tungen? Eller har du opplevd andre tannkjøttsykdommer som du synes er vanskelig å bli kvitt? Da er det kanskje på høy tid at du ser i retning av Australian Bodycare og Tea Tree Oil med antiseptisk effekt. Ved å bruke en tannkrem med Tea Tree Oil er du på god vei til å gi deg selv en optimal behandling av tannkjøttet, samtidig som du etterlater deg med en optimal rengjøring og smak.


Tea Tree Oil er den altoverskyggende "helten" i Danish Australian Bodycare , som siden 1992 har bygget sin problemløsende hudpleie rundt Tea Tree Oil , som på dansk går under navnet tea tree oil. Det er en essensiell olje som har vært kjent for de australske aboriginerne i årtusener og er i dag en godt anerkjent ingrediens i mange hudpleie- og tannpleieprodukter over hele verden.

Den naturlige oljen er utvunnet fra bladene til det australske treet Melaleuca Alternifolia, og den antibakterielle effekten skyldes de mer enn 150 ingrediensene i oljen - alt er 100 % naturlig, og effekten av Tea Tree Oil er godt dokumentert.

Australian Bodycare står bak en lang rekke produkter med Tea Tree Oil , inkludert tannkremer som du kan kjøpe på MundFrisk.no . Du får den i klassisk tubeformat, og du kan med fordel bruke den til daglig, både som tradisjonell tannkrem, men også til behandling av f.eks. dårlig ånde, munntrøst (trost) og tannkjøttsykdommer, inkludert blødende tannkjøtt.

Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk når du uansett skal bytte tannkrem hjemme?

Produktet kan brukes fra 6 år og oppover.

Australian Bodycares tannkrem inneholder i tillegg til Tea Tree Oil bl.a. fluor i mengden anbefalt av danske tannleger, som bidrar til å beskytte både tenner og tannkjøtt ved å hindre plakkdannelse.

Australian Bodycare anbefaler at du bruker tannkremen minst to ganger om dagen 2 minutters varighet.