Dentarado + tannpirker

Dentarado - billige tannpirkere fra vårt lavprismerke

Er det på tide å fylle på med tannpirkere?

Da tilbyr vi deg, gjennom vårt eget lavprismerke Dentarado et billig alternativ, og det er også super å håndtere disse. De små, myke plasttannpirkerne er enkle å vaske av etter bruk dersom du ønsker å gjenbruke dem noen ganger. Dette gjør dem også ekstra rimelige, på samme måte som det tar lengre tid mellom påfyllingene, spesielt hvis du velger vår 200-pakning, hvor du enkelt kan være dekket det meste av året.


Tannpirkere finnes nå i en rekke forskjellige varianter, og disse fra Dentarado serien har små børster i den ene enden som effektivt fanger opp de små matrestene langt inne i de små rampete hullene. Den spisse enden i den andre enden hjelper til med å rengjøre ekstra grundig som det aller siste trinnet.

Kort fortalt får du en såkalt dual action .

Det daglige arbeidet med å rengjøre tennene bør alltid inkludere ett eller flere ekstra trinn til børsting, da det i utgangspunktet bare hjelper å holde overflatene rene og ikke så mye selve mellomrommene - og det er her tannpirkere (eller mellomromsbørster om du vil) , tanntråd og munnvann kommer inn i bildet.

Når du unngår bakterieansamlinger rundt tennene, forhindrer du også dannelse av plakk og karies. Så for noen kroner er det stor sjanse for at tannlegebesøket ikke inkluderer de mer omfattende rotfyllingsbehandlingene.

Ønsker du å handle dine tannpleieprodukter til ekstra gode priser, anbefaler vi på det sterkeste at du alltid holder et ekstra våkent øye med hva vi tilbyr deg under navnet Dentarado .