Apimani tannkrem

Tygg tenner rene og sunne med Apimani

Klar til å prøve det med en ny type tannkrem?

Apimani er klar med tannkrem i formater som tyggetabletter og fast form. De fungerer på tradisjonell måte, når du først har tygget tablettene eller dyppet tannbørsten i den faste konsistensen - men med mye lavere avfallsprosent. Se frem til en frisk smak og effektiv rens med naturlige produkter som kokosolje, hvit leire, kritt, mentol, økologisk maisstivelse, bjørkesukker og xantangummi.

Kort sagt, noe av det beste naturen har å tilby deg.


Apimani er et dedikert fransk merke som henter 84 % av alle sine naturlige ingredienser i Brétagne og området rundt. De resterende prosentene kommer fra europeiske partnere, som Apimani kjenner godt. Siden Apimani har satt som mål å være et bærekraftig merke, er det også ekstremt viktig for teamet å være transparente om opprinnelsen til ingrediensene.

I tillegg til forkjærligheten for naturlige produkter Apimani også kjent for å ha en no-nonsense tilnærming til sine visjoner for de enkelte kolleksjonene. Det handler om å gjøre de sunnere vanene til en naturlig del av hverdagen. Verken mer eller mindre.

Tannkremene leveres i smart gjenbruksemballasje. Kjøp din Apimani -tannkrem direkte her på MundFrisk.no , så kan du smake på Frankrike og gjøre noe godt for både tennene og planeten.

Si farvel til tannkrem i plasttuber en gang for alle!