Curasept tanntråd

Proxi Floss - Curasept sin tanntråd

Curasept gir deg mange valgmuligheter i kategorien tanntråd med deres Floss serie. Du kan f.eks. velg den svarte tanntråden fremfor den klassiske hvite/transparente hvis du ønsker å følge nærmere med på hva som fjernes fra mellomrommene med tanntråden. Eller kanskje du vil at den voksbelagte tanntråden skal hjelpe til med å gli bedre?


Curasept gir deg også den ekstra fordelen at tanntråden er impregnert med klorheksidin. Selve ideen med tanntråd er at man får fjernet bakterieansamlinger (plakk), men ved å tilsette desinfeksjonsmidlet klorheksidin får man en ekstra plakkbekjempende effekt. Så nå kan du føle deg dobbelt beskyttet.

Blir du ikke kvitt plakket i tide, risikerer du en mineralisering av plakket og dermed tannstein, som kan utvikle seg til periodontitt - og i verste fall tanntap. Så kom i gang med tanntråden er et viktig verktøy hvis du vil gjøre noe ekstra godt for munnhygienen. Dette sikrer en mer dyptgående rengjøring av alle de små mellomrommene mellom tennene enn om du kun bruker tannbørsten, som har en mer begrenset rekkevidde.

Selv om tanntråd fra forskjellige produsenter er like, er det fortsatt avgjørende forskjeller som kan hjelpe deg å ta det riktige valget.