Glamza tannbørster

Glamza tannbørster - den perfekte bambuspakken

Velger du Glamza sine tannbørster får du den perfekte bambuspakken; nemlig kombinasjonen av aktivt bambuskull i tannbørstebusten og mosebambus som hovedmateriale for selve tannbørsten. Siden bambus er biologisk nedbrytbart, er dette et grønnere valg sammenlignet med plasttannbørster, mens det aktive karbonet er en 100 % naturlig ingrediens.

Tannbørsten fra Glamza er middels myk og passer derfor de fleste.


Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper både Glamza sine tannbørster og tannkrem med aktivt kull, slik at du får optimal effekt. Hos MundFrisk.no kan du finne flere varianter av tannkremene som er tilsatt med herlig mintsmak og derfor ikke smaker det minste av kull.

Den spesielle effekten av aktivt kull er at det har en iboende egenskap til å feste seg til emaljen og trekke både giftstoffer, misfarginger og plakk vekk fra tennene. Det er noe som de gamle kulturene har utnyttet over flere århundrer. Historisk sett har kull hovedsakelig blitt brukt til å trekke forskjellige forgiftninger ut av kroppen.

Ettersom de stygge avleiringene fjernes fra tennene, vil du også kunne se at tennene virker hvitere.

Så veien til hvitere tenner er brolagt med svart bambuskull. Legg ut på reisen som så mange andre allerede har tatt før deg - for det fungerer rett og slett.