CureNat

CureNat - naturlige produkter fra en sveitsisk familiebedrift

Hvilken fremtid ønsker vi å være en del av? Det var et av spørsmålene som var med på å kickstarte drømmen om egen kosmetikkvirksomhet for det sveitsiske ekteparet Sarah og Raphaël. I 2018 gikk drømmen i oppfyllelse for kokken og designeren, som gjennom sitt tidligere arbeid hadde vært vant til å jobbe både metodisk, målrettet og dedikert.


Ønsket til CureNat var å skape et kosmetikkfirma basert på nøkkelordene: «naturlighet, kjærlighet og velvære». Kort fortalt handler det om å gi kloden bedre forhold ved å gjøre det lettere for oss som forbrukere å velge 100 % rene kvalitetsprodukter. Samtidig hadde spesielt Sarah selv erfart hvordan skadelig kjemi kan forårsake allergiske reaksjoner. Derfor ønsket hun å hjelpe andre med å få tilgang til renere produkter.

CureNat er kjent for sine grusomhetsfrie og veganske produkter, som inkluderer tannkrempulver. Som flere andre produkter i sortimentet har dette tannkrempulveret tilsatt leiretyper fra en av de reneste regionene på Sardinia, samt miljøvennlige salter og eteriske oljer.

Før tannkrem og tannbørster var det vanlig å tygge på leire for å rense tennene - det var både en ren og naturlig form for rengjøring. Dette er en av de gamle tradisjonene som CureNat har valgt å bygge videre på, men fortsatt i kombinasjon med nyere forskning og en forkjærlighet for å hente de ulike ingrediensene fra økologiske gårder.